Salát z jablek a zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 5 g
- Sodík 122 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 336 mg
- Vláknina 7350.5 mg
- Vitamín A 7350.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka zbavíme jádřinců a spolu s rajčaty a cibulí je nakrájíme na tenké nudličky. V míse promícháme s drobně nasekanou petrželovou a celerovou natí, zakápneme citronovou šťávou, osolíme, zalijeme jogurtem a řádně promícháme.
-
2
Pod fólií necháme v ledničce vychladit.