Obalovaný celer
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 254 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 19 g
- Sodík 339 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 313.9 mg
- Vláknina 3920 mg
- Vitamín A 3920 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Celer očistíme, omyjeme, vložíme do vroucí vody a vaříme, až je poloměkký. Poté ho necháme vychladnout. Vychladlý celer oloupeme, nakrájíme na silnější plátky a osolíme. Plátky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s 30 ml mléka a strouhance.
-
2
Plátky smažíme na rozpáleném oleji.