Ravioly s janovským pestem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 447 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 28 g
- Sodík 858 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 141 mg
- Draslík 312.8 mg
- Vláknina 3468 mg
- Vitamín A 3468 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ravioly uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.
-
2
Mezitím na suché pánvi zprudka opražíme piniové oříšky a poté je rozmixujeme s najemno nakrájeným česnekem a nasekanou bazalkou. Dochutíme solí, přidáme strouhaný parmazán a olivový olej a promixujeme, až vznikne krémová omáčka.
-
3
Okapané těstoviny promícháme s pestem a podáváme.