Castrova polévka s rybou a kukuřicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 481 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 16 g
- Sodík 1531 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 29.1 mg
- Draslík 680.2 mg
- Vláknina 3028.3 mg
- Vitamín A 3028.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.8 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli s česnekem hrubě nasekáme. Z dýně a brambory nakrájíme větší kostky. Maso asi 2 minuty prohřejeme v páře.
-
2
V hrnci rozpustíme máslo, na něm krátce opečeme cibuli s česnekem, přidáme kukuřici, dýni, brambor, za občasného míchání podusíme 5 minut. Přilijeme vývar a rajský protlak, osolíme, opepříme, přidáme tymián, uvedeme do varu.
-
3
Za občasného míchání zvolna vaříme, až zelenina změkne. Přidáme maso a už jen krátce zahřejeme.
-
4
Porce zdobíme osminkami citronu.