Ravioly s rajčatovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 603 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 30 g
- Sodík 602 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 158.8 mg
- Draslík 1271.5 mg
- Vláknina 6013.8 mg
- Vitamín A 6013.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve uvaříme ravioly v osolené vodě al dente. Scedíme je a necháme okapat.
-
2
Mezitím spaříme rajčata ve vroucí vodě, oloupeme, odstraníme semínka a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo a necháme na něm zesklovatět najemno nasekanou šalotku. Přidáme rajčata a asi 10minut podusíme. Dochutíme solí a pepřem. Nakonec přimícháme nasekanou bazalku.
-
3
Těstoviny přelijeme omáčkou a podáváme.