Rybí polévka s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 17 g
- Sodík 1165 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 66 mg
- Draslík 99.5 mg
- Vláknina 3217.5 mg
- Vitamín A 3217.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu vcelku vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a vaříme doměkka. Rybu vyjmeme, maso obereme, pokrájíme a vrátíme zpátky do vývaru. Hlavu s kostrou vyhodíme. Polévku ochutíme vínem Madeira, zahustíme jíškou, přidáme kousek másla, chvilku povaříme a můžeme podávat.
-
2
Tato polévka výborně chutná s topinkami.