Makrela s kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Cibule
  • 120 g Rohlíky bílé
  • 10 g Sůl
  • 200 g Makrela - filety
  • 50 g Kapary
  • 20 g Petržel kudrnka
  • 200 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 300 ml Vývar rybí
  • 200 ml Majonéza
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 477 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 1623 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 264 mg
  • Vláknina 3840 mg
  • Vitamín A 3840 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.6 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z makrely použijeme jen filety, které vložíme do vroucího rybího vývaru a 20 minut povaříme doměkka. Filety zcedíme a necháme vychladnout.

  • 2

    Do majonézy přimícháme smetanu, sůl, kapary a posekanou petrželku. Necháme chvilku odležet.

  • 3

    Filety z makrely upravíme na talíře, ozdobíme kroužky cibule a zalijeme ochucenou majonézou.

  • 4

    Podáváme chlazené s bílým pečivem.

Komentáře k receptu