Smažené filé naložené v pikantní marinádě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 155 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 20 g Olej rostlinný
  • 240 g Filé rybí
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Chilli koření mleté
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 plátek Citrony
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 213 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 237 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 63.2 mg
  • Vláknina 1245.1 mg
  • Vitamín A 1245.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.4 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na marinádu si připravíme drobně posekaný česnek a cibuli. Přimícháme citronovou šťávu, sůl a chilli koření. Rybí filé necháme rozmrazit, zbavíme přebytečné vody, naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme zhruba hodinu odležet v chladničce.

  • 2

    Na rozpáleném oleji marinované porce osmažíme, zdobíme plátky citronu a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu