Smažené filé naložené v pikantní marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 11 g
- Sodík 237 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 63.2 mg
- Vláknina 1245.1 mg
- Vitamín A 1245.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na marinádu si připravíme drobně posekaný česnek a cibuli. Přimícháme citronovou šťávu, sůl a chilli koření. Rybí filé necháme rozmrazit, zbavíme přebytečné vody, naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme zhruba hodinu odležet v chladničce.
-
2
Na rozpáleném oleji marinované porce osmažíme, zdobíme plátky citronu a podáváme s bramborovou kaší.