Sleď v zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 638 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 122 g
- Sodík 40 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 251.4 mg
- Vláknina 5399.8 mg
- Vitamín A 5399.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu oloupeme, nakrájíme na kolečka, vložíme do hrnce a spolu s trochou oleje a kořením povaříme asi 10 minut na mírném ohni. Sledě zcedíme a na 2 lžících oleje zprudka osmažíme na pánvi. Zeleninu zcedíme, osolíme, opepříme a do uzavíratelné nádoby klademe střídavě sledě a zeleninu, proklademe bobkovým listem. Nakonec zalijeme olivovým olejem a nádobu uzavřeme a uložíme v chladnu.