Brokolicové dušené hovězí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 350 g Hovězí svíčková
  • 230 g Brokolice
  • 400 ml Mléko kokosové
  • 2 ks Cibule
  • 6 ks Cibulka jarní
  • 2 ks Šalotka
  • 3 ks Kafirové listy
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Kari pasta zelená
  • 4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 458 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 207 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 36.9 mg
  • Draslík 1159.3 mg
  • Vláknina 6659 mg
  • Vitamín A 6659 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 68.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve woku na rozpáleném oleji opečeme kari pastu, přihodíme plátky masa a pečeme dohněda. Přidáme plátky cibulí a nadrobno nakrájené jarní cibulky a šalotku. Pečeme 5 minut, vmícháme růžičky brokolice a pečeme dalších 5 minut. Podlijeme mlékem, vmícháme kafirové listy a dusíme pod pokličkou 10 minut. Na závěr vmícháme drobně posekaný koriandr.

Komentáře k receptu