Rýže s mořskou směsí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 510 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 230 g Rýže jasmínová
  • 230 g Olihně
  • 230 g Filé rybí
  • 300 ml Vývar rybí
  • 3 ks Šalotka
  • 4 ks Cibulka jarní
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 2 polévková lžíce Kari pasta červená
  • 4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 419 kcal
  • Sacharidy 65 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 385 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 65 g
  • Cholesterol 134 mg
  • Draslík 944.1 mg
  • Vláknina 11615 mg
  • Vitamín A 11615 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.1 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve woku na oleji opečeme nadrobno nakrájenou šalotku a česnek až změknou, přidáme rýži. Zalijeme naběračkou vývarem, vaříme 15 minut do změknutí. Směs dáme přes noc do chladničky.

  • 2

    Ve woku na oleji opečeme nasekanou jarní cibulku s kari pastou a koriandrem. Přidáme plátky olihně a kousky ryb. Mícháme tak, aby se nám ryby nerozpadly. Na závěr přidáme rýži.

Komentáře k receptu