Ledový salát s kousky kuřecích jater
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 352 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 26 g
- Sodík 690 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 431.3 mg
- Draslík 517.9 mg
- Vláknina 3387.5 mg
- Vitamín A 3387.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 51.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ledový salát roztrháme na malé kousky a smícháme s nasekanou petrželkou a červenou paprikou nakrájenou na malé kostičky. Rozložíme na mělkou mísu.
-
2
Na pánvi na rozpáleném másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, jakmile zesklovatí přihodíme na kousky nakrájená kuřecí játra. opékáme asi 5 minut, až mají játra zlatavou barvu, potom zalijeme 2 lžícemi vinného octa a krátce povaříme. Osolíme, opepříme a horké navršíme na salát, ihned podáváme.