Roštěná se šunkou a vejcem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 631 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 52 g
- Sodík 1319 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 288.5 mg
- Draslík 524.6 mg
- Vláknina 53 mg
- Vitamín A 53 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek-roštěnou. Mírně ji naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme na tuku.
-
2
V tvořítku vytřeném trochou tuku připravíme sázená vejce.
-
3
Roštěnou vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a prohřejeme v něm plátek šunky.
-
4
Nakonec maso přelijeme výpekem s máslem, ozdobíme opečenou šunkou a sázeným vejcem.
-
5
Ihned podáváme.