Kuřecí řezanka se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 278 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 97 g
- Sodík 1732 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 105 mg
- Draslík 808.8 mg
- Vláknina 5807 mg
- Vitamín A 5807 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 61.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na kostky, cibuli na plátky a rozebereme ji na kroužky, papriku bez jádřinců pokrájíme na proužky, rajčata na kostičky, mrkev na kolečka, petrželku posekáme, česnek prolisujeme.
-
2
Kousky masa osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozehřátým máslem. Orestujeme a dusíme doměkka. Necháme vysmahnout na tuk, maso vyndáme, do tuku přidáme kroužky cibule, orestujeme a také vyjmeme z pánve. Do pánve vložíme papriku, mrkev, rajčata, ochutíme solí, česnekem, petrželkou, krátce osmahneme a podlijeme vývarem. Podusíme 10 minut a odstavíme.
-
3
Na talíře rozdělíme porce masa, přidáme dušenou zeleninu a povrch pokrmu ozdobíme kroužky restované cibule.