Jablkové toasty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 463 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 20 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 66 mg
- Draslík 180 mg
- Vláknina 5500 mg
- Vitamín A 5500 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky veky nasucho opečeme.
-
2
Jablka omyjeme, případně oloupeme, nakrájíme na plátky. Spolu s oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí je opečeme na másle.
-
3
Na plátky veky položíme vždy plátek šunky, plátek jablka, plátek sýra a opečenou cibuli.
-
4
Toasty urovnáme do zapékací mísy a zprudka zapečeme ve vyhřáté troubě.
-
5
Ihned podáváme.