Směs k nadívání zeleniny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 35 g
- Sodík 169 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 125.9 mg
- Draslík 381.6 mg
- Vláknina 1162.5 mg
- Vitamín A 1162.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pokrájenou cibuli osmahneme společně s česnekem na rozpáleném oleji.
-
2
Maso smícháme s osmahlou cibulí, česnekem, sekanou petrželí, šalotkou, vejcem, strouhankou, solí a pepřem.
-
3
Tato směs se hodí k nadívání rajčat nebo tykví.