Těstoviny s mysliveckou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Celer - nať
  • 60 g Cibule
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 12 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 60 g Mrkev kořen
  • 300 g Rajčata
  • 50 g Šunka s vyšším obsahem tuku
  • 250 g Těstoviny konzumní
  • 200 g Skopové maso přední
  • 500 ml Hovězí vývar základní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 506 kcal
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 441 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 56.5 mg
  • Draslík 433.1 mg
  • Vláknina 3459.8 mg
  • Vitamín A 3459.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, celer a mrkev očistíme a pokrájíme na drobné kousky.

  • 2

    Osmahneme na rozpáleném másle.

  • 3

    Šunku pomeleme s masem, osolíme a opeříme a přidáme ke smažící se zelenině.

  • 4

    Osmahneme dozlatova, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem.

  • 5

    Přidáme pokrájená rajčata a dusíme 30 minut.

  • 6

    Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce a ihned servírujeme s omáčkou.

Komentáře k receptu