Tekuté třešně

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 200 g Třešně
  • 400 ml Džus z černého rybízu
  • 2 plátek Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 95 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 98.3 mg
  • Vláknina 1529.3 mg
  • Vitamín A 1529.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1118.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Třešně zbavíme stopek, omyjeme a vypeckujeme. Do mixéru nalijeme džus z černého rybízu, přidáme třešně, 2 plátky citronu a mixujeme asi 2 minuty. Nápoj přecedíme přes hrubé síto, vrátíme do mixéru, přisypeme pár kostek ledu a mixujeme ještě 15 vteřin.

  • 2

    Podáváme se slámkou.

Komentáře k receptu