Ravioli plněné lososem a chřestovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Pepř černý mletý
  • 300 g Losos - filety
  • 125 g Sýr Ricotta
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 150 g Chřest bílý
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 10 g Koriandr čerstvý
  • 5 g Sůl
  • 300 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 10 g Kopr čerstvý
  • 100 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 592 kcal
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 1111 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 257.9 mg
  • Draslík 472.3 mg
  • Vláknina 7870 mg
  • Vitamín A 7870 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.9 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 36.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ricottu smícháme s na kostičky nakrájeným lososem, koprem, solí a pepřem. Zaděláme těsto, necháme ho 20 minut odpočinout. Z těsta vyválíme dva pláty. Na jeden pruh poklademe 5 cm od sebe kopečky náplně a přikryjeme druhým pruhem těsta. Vytvoříme ravioli.

  • 2

    Chřest nakrájíme na kolečka, špičky dáme stranou, a osmažíme ho na másle. Osolíme, opepříme. Polovinu chřestu rozmixujeme se smetanou a vaříme do zhoustnutí.

  • 3

    Ravioli uvaříme společně se špičkami chřestu a podáváme je s omáčkou, zdobíme koriandrem.

Komentáře k receptu