Barevný koláč s burizony

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 16

Suroviny

  • 100 g Hrozinky
  • 160 g Máslo čerstvé
  • 40 g Cukr krupice
  • 600 g Burisony
  • 100 g Čokoláda na vaření
  • 40 ml Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 90.5 mg
  • Vláknina 2535 mg
  • Vitamín A 2535 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 23 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozehřejeme máslo s medem a cukrem a vaříme na mírném ohni 5 minut. Do mísy nasypeme burizony a hrozinky, přilijeme horkou směs a promícháme.

  • 2

    Formu na koláč vyložíme pečícím papírem a celou směs do ní nalijeme. Povrch koláče posypeme nastrouhanou čokoládou a dáme ztuhnout do ledničky, nejlépe přes noc.

Komentáře k receptu