Pečená ryba s bylinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Citrony
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Mořský jazyk
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 40 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 103 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0.5 mg
  • Draslík 169.8 mg
  • Vláknina 6183.8 mg
  • Vitamín A 6183.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 50.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve si připravíme čtyři čtverce alobalu na pečení tak velké, abychom do nich mohli zabalit plátky ryby. Alobal potřeme olejem, položíme na něj osolenou a opepřenou porci ryby bez kůže, potřeme olejem, zakapeme citronovou šťávou, posypeme strouhanou citronovou kůrou, posekanými bylinkami, přidáme kolečka cibule. Každou porci pečlivě zabalíme, vložíme do pekáče či na plech a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme čtvrt hodiny.

  • 2

    Ryby podáváme v alobalových balíčcích. Musíme však alobal pootevřít, aby odešla pára.

Komentáře k receptu