Pečená ryba s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 40 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 2 g
- Sodík 103 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0.5 mg
- Draslík 169.8 mg
- Vláknina 6183.8 mg
- Vitamín A 6183.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 50.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejprve si připravíme čtyři čtverce alobalu na pečení tak velké, abychom do nich mohli zabalit plátky ryby. Alobal potřeme olejem, položíme na něj osolenou a opepřenou porci ryby bez kůže, potřeme olejem, zakapeme citronovou šťávou, posypeme strouhanou citronovou kůrou, posekanými bylinkami, přidáme kolečka cibule. Každou porci pečlivě zabalíme, vložíme do pekáče či na plech a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme čtvrt hodiny.
-
2
Ryby podáváme v alobalových balíčcích. Musíme však alobal pootevřít, aby odešla pára.