Crostini s jablky a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 499 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 26 g
- Sodík 894 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 57 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 275.9 mg
- Vláknina 9162.5 mg
- Vitamín A 9162.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a dáme zesklovatět na 1 lžíci rozehřátého olivového oleje. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a podusíme 1 minutu s cibulí. Osladíme, osolíme, opepříme a ochutíme balzamikovým octem.
-
2
Bagetu nakrájíme na plátky a v jiné pánvi je dozlatova opečeme, po obou stranách, na zbývajícím rozehřátém oleji.
-
3
Směs jablek a cibule rozdělíme na opečené plátky a podáváme.