Crostini s jablky a cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Cukr krupice
  • 5 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 50 ml Ocet ze šampaňského - Balsamic
  • 100 ml Olej olivový
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Bageta
  • 2 ks Jablka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 499 kcal
  • Sacharidy 60 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 894 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 57 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 275.9 mg
  • Vláknina 9162.5 mg
  • Vitamín A 9162.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a dáme zesklovatět na 1 lžíci rozehřátého olivového oleje. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na kostičky a podusíme 1 minutu s cibulí. Osladíme, osolíme, opepříme a ochutíme balzamikovým octem.

  • 2

    Bagetu nakrájíme na plátky a v jiné pánvi je dozlatova opečeme, po obou stranách, na zbývajícím rozehřátém oleji.

  • 3

    Směs jablek a cibule rozdělíme na opečené plátky a podáváme.

Komentáře k receptu