Teplý zelný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 157 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 11 g
- Sodík 290 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 265.5 mg
- Vláknina 6312.9 mg
- Vitamín A 6312.9 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 45.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelí očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Vložíme je do zálivky z octa zředěného vodou, přidáme sůl, pepř, kmín a cukr a necháme prudce přejít varem.
-
2
Nakonec osmahneme dozlatova slaninu nakrájenou na kostičky a nalijeme ji na salát.