Relish ke zvěřině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 20 g Sůl
  • 400 g Cukr krupice
  • 250 ml Víno červené
  • 80 ml Ocet jablečný
  • 2 ks Chilli paprička
  • 1 kg Cibule
  • 1 kg Brusinky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 62 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 783 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 62 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 276 mg
  • Vláknina 12660 mg
  • Vitamín A 12660 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.6 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Přebereme brusinky, omyjeme, necháme dobře okapat. Cibule nakrájíme na velmi jemno. Smícháme cibuli, brusinky, cukr a chilli papričky, necháme 30 minut proležet, aby se uvolnila šťáva. Vmícháme zbývající přísady a nezakryté vaříme 45-60 minut, dokud směs nezhoustne. Ještě horký relish plníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem.

Komentáře k receptu