Sabayon s bazalkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 6 g
- Sodík 501 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 277.7 mg
- Draslík 186.8 mg
- Vláknina 4207.5 mg
- Vitamín A 4207.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupeme 1 stroužek česneku a vytřeme rendlík. Pečlivě rozmícháme žloutky, bílé víno, citronovou šťávu a škrob (Solamyl). Portské víno smícháme s rajským protlakem a přidáme k vínu. Ve vodní lázni ušleháme krém.
-
2
Omáčku ochutíme solí a pepřem a na závěr přimícháme bazalku.