Rybí filet s krustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 252 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 8 g
- Sodík 516 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 63 mg
- Draslík 649 mg
- Vláknina 8915 mg
- Vitamín A 8915 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a položíme do máslem vymazané zapékací formy. Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme ve větším množství olivového oleje do sklovata. Přidáme rajčata a nadrobno nasekaný česnek, promícháme a podusíme. Ochutíme medem, bylinkami, solí a pepřem a přidáme i nadrobno nasekaný fenykl. Asi 15 minut necháme za občasného míchání provařit, směs rozdělíme na rybí filety a zapečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 30 minut.
-
2
Podáváme s bramborovou kaší a nebo s vařenými bramborami.