Sleď na hořčici
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 376 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 25 g
- Sodík 486 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 305 mg
- Draslík 33.6 mg
- Vláknina 1342.5 mg
- Vitamín A 1342.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 64.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 180 °C Očištěné a osušené sledě potřeme hořčicí a vložíme do pekáčku. Smetanu smícháme s vínem, solí a pepřem a vlijeme na ryby. Za občasného přelévání šťávou pečeme 30 minut.