Parmice na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 283 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 13 g
- Sodík 606 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 73.5 mg
- Draslík 844.8 mg
- Vláknina 5025 mg
- Vitamín A 5025 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.1 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu rozehřejeme na 180 °C. Z paprik, cuket i rajčat vybereme semínka a vše nakrájíme na kostičky. Cibuli a česnek drobně nasekáme. V pánvi rozehřejeme olej a všechnu zeleninu s nasekanými bylinkami opékáme 10-12 minut. Osolíme a opepříme.
-
2
Filety ochutíme a v troubě je přibližně 10 minut pečeme. Poté je položíme na talíře a doplníme zeleninou.