Roštěnky s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 697 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 49 g
- Sodík 477 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 57 mg
- Draslík 1089.7 mg
- Vláknina 10787.5 mg
- Vitamín A 10787.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky masa osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme jadérek a pokrájíme na plátky.
-
2
Na pánvi rozpálíme olej a plátky masa na něm zprudka opečeme z obou stran. Maso vyndáme z pánve, vložíme plátky rajčat a krátce orestujeme. Stáhneme z ohně a posypeme posekanou petrželkou.
-
3
Na talíře upravíme plátky masa, potřeme pikantní hořčicí a na maso položíme několik plátků rajčat.