Opékané hovězí maso

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 500 g Hovězí svíčková
  • 40 g Sádlo škvařené
  • 10 g Petržel kudrnka
  • 5 ml Balsamico ocet
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 266 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 134 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 62.2 mg
  • Draslík 490.5 mg
  • Vláknina 1054.8 mg
  • Vitamín A 1054.8 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozehřejeme sádlo a přisypeme k němu na kolečka nakrájenou cibuli.

  • 2

    Hovězí maso na steaky nakrájíme na menší kostičky a přidáme ke zpěněné cibuli. Pomalu maso restujeme 8 až 10 minut. Nezapomeneme osolit a opepřit. Nakonec maso pokapeme kvalitním octem a posypeme posekanou petrželkou.

Komentáře k receptu