Opékané hovězí maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 266 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 10 g
- Sodík 134 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 62.2 mg
- Draslík 490.5 mg
- Vláknina 1054.8 mg
- Vitamín A 1054.8 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi rozehřejeme sádlo a přisypeme k němu na kolečka nakrájenou cibuli.
-
2
Hovězí maso na steaky nakrájíme na menší kostičky a přidáme ke zpěněné cibuli. Pomalu maso restujeme 8 až 10 minut. Nezapomeneme osolit a opepřit. Nakonec maso pokapeme kvalitním octem a posypeme posekanou petrželkou.