Kambala s bramborem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 13 g
- Sodík 1002 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 86.5 mg
- Draslík 847.3 mg
- Vláknina 5139.5 mg
- Vitamín A 5139.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu očistíme, vykucháme, naporcujeme na podkovy. V hrnci rozpustíme máslo, přidáme porce ryby, podlijeme vývarem, přilijeme mléko, zakapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme. Vaříme odkryté 20 minut.
-
2
Rajčatovou omáčku smícháme s trochou vývaru z kambaly, přimícháme kapary, porce ryby na talířích přelijeme. Podáváme s vařeným bramborem.