Sváteční vývar s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 391 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 104 g
- Sodík 378 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 126.3 mg
- Draslík 1006 mg
- Vláknina 9188 mg
- Vitamín A 9188 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59.7 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 32.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Opláchnuté maso nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě.
-
2
Pěnu, která se vytvoří, odstraníme.
-
3
Oloupeme cibuli, mrkev, kořen petržele a očistíme fazolové lusky.
-
4
Cibuli a kořenovou zeleninu pokrájíme a fazole nakrájíme napůl.
-
5
K uvařenému masu přidáme zeleninu a povaříme.
-
6
Smícháme mouku s vodou a smetanou a přilijeme do polévky, jakmile bude vše uvařené.
-
7
Osolíme a opepříme.