Řezy z mořského jazyka s hořčicovou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory pečené
  • 20 g Cibule
  • 600 g Mořský jazyk
  • 60 g Strouhanka
  • 16 g Máslo čerstvé
  • 20 g Okurky nakládané
  • 120 ml Hořčice
  • 80 ml Kečup
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 467 kcal
  • Sacharidy 63 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 499 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 54 g
  • Cholesterol 76.8 mg
  • Draslík 1139.9 mg
  • Vláknina 17909.5 mg
  • Vitamín A 17909.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.5 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem a namočíme v rozpuštěném másle. Obalíme ve strouhance a usmažíme v rozpáleném másle na pánvi.

  • 2

    Do pikantní hořčice přimícháme kečup, nadrobno pokrájenou cibulku a kyselou okurku.

  • 3

    Smažené filety rozdělíme na talíře, obložíme opečenými brambůrky a hořčicovou omáčku podáváme zvlášť.

Komentáře k receptu