Jahodová pěna s čokoládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 32 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 84.1 mg
- Draslík 175.6 mg
- Vláknina 4466.7 mg
- Vitamín A 4466.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.5 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jahody nakrájíme, rozdělíme je do šesti žáruvzdorných misek a pokapeme je likérem. Ušleháme šlehačku, přidáme rozehřátou čokoládu a šleháme dál. Směs vylijeme na jahody a misky dáme na dvě hodiny do chladničky.