Králík na cibulce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 10 g
- Sodík 403 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 95 mg
- Draslík 842 mg
- Vláknina 5931.7 mg
- Vitamín A 5931.7 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Králíka naporcujeme, vložíme do hrnce, přidáme celé cibule, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme, dokud maso není měkké. Potom maso i cibule vyjmeme a do vývaru přilijeme víno a mléko. Na mírném ohmi omáčku vaříme, dokud nezhoustne. Králíka servírujeme na míse, přelijeme hotovou omáčkou.