Králík na cibulce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 0.5 l Voda pitná
  • 0.5 dl Mléko zahuštěné neslazené Tatra
  • 2 dl Víno červené
  • 1 kg Cibule
  • 1 kg Králičí maso
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 336 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 403 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 95 mg
  • Draslík 842 mg
  • Vláknina 5931.7 mg
  • Vitamín A 5931.7 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Králíka naporcujeme, vložíme do hrnce, přidáme celé cibule, osolíme, opepříme, zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme, dokud maso není měkké. Potom maso i cibule vyjmeme a do vývaru přilijeme víno a mléko. Na mírném ohmi omáčku vaříme, dokud nezhoustne. Králíka servírujeme na míse, přelijeme hotovou omáčkou.

Komentáře k receptu