Asijský talíř
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 11 g
- Sodík 357 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 32 mg
- Draslík 483.4 mg
- Vláknina 5002.3 mg
- Vitamín A 5002.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.4 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Sušené houby zalijeme vodou a počkáme až změknou. Očištěné fazolky nakrájíme na libovolné kousky a vhodíme je do vroucí vody. Fazolky vaříme asi 5 minut. Po 5 minutách fazolky vyjmeme z vody.
-
2
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. K orestované cibuli přimícháme kuřecí prsíčka nakrájená na kostičky a změklé houby. Vše krátce orestujeme. Nakonec podlijeme drůbežím vývarem, výluhem z hub a rýžovým vínem. Poté zaklopíme poklicí a necháme dusit. Celou směs dusíme tak dlouho, dokud maso nezměkne. Nakonec ještě přimíháme rajčatový protlak a prohřejeme. Dochutíme solí, pepřem a sójovou omáčkou.
-
3
Uvařené fazolky podáváme s masovou směsí.