Štika ve vlastním vývaru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 88 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 1 g
- Sodík 2065 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 53.3 mg
- Draslík 139 mg
- Vláknina 1385.3 mg
- Vitamín A 1385.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do hrnce vlijeme vodu, víno a vložíme naporcovanou štiku. Přisypeme posekanou petrželku, pokrájenou cibuli, karotku, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a vaříme 30 minut.
-
2
Scedíme a štiku podáváme s rybí omáčkou. Vývar použijeme na polévku.