Rýžový pilaf se štikou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 468 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 25 g
- Sodík 292 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 73.3 mg
- Draslík 100.1 mg
- Vláknina 2926.5 mg
- Vitamín A 2926.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přisypeme rýži a necháme restovat asi minutu. Podlijeme vývarem, zakryjeme a necháme dusit 20 minut.
-
2
Na jiné pánvi rozpustíme dvě lžíce másla, přidáme kousky štiky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme.
-
3
Maso vmícháme do rýže a podáváme s kari omáčkou.