Hrášková směs
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 87 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 3 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 3.7 mg
- Draslík 202.1 mg
- Vláknina 8090 mg
- Vitamín A 8090 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 40.4 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na středním plameni si na pánvi rozpustíme máslo.
-
2
Papriku zbavíme semínek a nakrájíme ji na kostky. Společně s hráškem dáme na rozpálené máslo. Restujeme tak dlouho, dokud nezměknou do požadované konzistence. Pokud máme rádi spíše křupavou zeleninu, můžeme pánev odstavit dříve, jinak necháme zeleninu udělat úplně do měkka.