Klobása a cibule na oleji

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Klobása Dunajská
  • 100 ml Olej olivový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 682 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 66 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 38.5 mg
  • Vláknina 871 mg
  • Vitamín A 871 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmažíme dozlatova klobásu nakrájenou na plátky. Potom je vyndáme a odložíme. Do pánve dáme plátky cibule a osmažíme dozlata. Potom cibuli spolu s klobásou prohříváme další 1 minutu.

  • 2

    Směs promícháme, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme okamžitě s chlebem.

Komentáře k receptu