Hnědé řezy

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 230 g Čokoláda hořká
  • 70 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
  • 2 kávová lžička Tresť vanilková
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Cukr krupice
  • 1 šálek Mouka polohrubá
  • 1 šálek Ořechy vlašské
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 870 kcal
  • Sacharidy 93 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 155 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 93 g
  • Cholesterol 270.9 mg
  • Draslík 556.3 mg
  • Vláknina 12334 mg
  • Vitamín A 12334 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 25.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hlubší plech na pečení vymažeme tukem a posypeme trochou mouky nebo vyložíme pečicím papírem. Troubu předehřejeme na 180°C.

  • 2

    V míse ušleháme vejce s cukrem na pěnu, přimícháme mouku, sůl, vanilkový extrakt, prášek do pečiva, ořechy a rozpuštěnou čokoládu s máslem.

  • 3

    Vzniklé těsto rovnoměrně nalijeme na plech a pečeme 35 minut.

  • 4

    Řezy krájíme vychladlé.

Komentáře k receptu