Vepřové kotlety po mexicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 17 g
- Sodík 687 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 103.5 mg
- Draslík 1118 mg
- Vláknina 13337.2 mg
- Vitamín A 13337.2 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.9 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V elektrické pánvi rozpálíme olej, přidáme naklepané, osolené a opepřené kotlety, zprudka osmahneme. Poté je vyjmeme a odložíme stranou.
-
2
Do pánve vložíme nahrubo nakrájenou cibuli, lilek, papriku, celer a prolisovaný česnek, podusíme doměkka. Přidáme kotlety, salsu a olivy, vaříme na velmi mírném ohni za občasného promíchání asi hodinu. Kotlety rozdělíme na talíř a přelijeme omáčkou. Podáváme s bramborovou kaší.