Omeleta s rajčaty a česnekem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 20 g Petržel kudrnka
  • 0.8 ml Olej olivový
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Rajčata
  • 6 ks Rohlíky bílé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 444 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 247 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 490.7 mg
  • Draslík 333.4 mg
  • Vláknina 9389 mg
  • Vitamín A 9389 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.7 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozpálíme olivový olej. Česnek prolisujeme, rajčata zbavíme jadérek a pokrájíme na kostičky. Rajčata s česnekem nasypeme na rozpálený olej a dvě minuty restujeme.

  • 2

    V misce rozšleháme vejce, osolíme, opepříme a nalijeme na rajčata s česnekem. Omeletu osmažíme po obou stranách. Přendáme na talíř a povrch posypeme posekanou petrželkou.

  • 3

    Podáváme jako vydatnou snídani s bílými rohlíky.

Komentáře k receptu