Omeleta s malými rybkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 14 g
- Sodík 652 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 491.5 mg
- Draslík 255.7 mg
- Vláknina 3386.3 mg
- Vitamín A 3386.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi rozpustíme máslo, přisypeme rybky grundle a zprudka opékáme 1 minutu. Rybky vyndáme, máslo v pánvi ponecháme a na něj vlijeme našlehaná vejce se špetkou soli a pepře. Omeletu opečeme z obou stran, přendáme na talíř a na povrch poklademe osmažené rybky.
-
2
Pokrm zasypeme posekanou petrželkou a zakapeme citronovou šťávou.
-
3
Podáváme jako večeři s bílým pečivem.