Vajíčka á la Villeroy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 308 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 22 g
- Sodík 165 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 344.6 mg
- Draslík 112 mg
- Vláknina 1531.7 mg
- Vitamín A 1531.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme na hniličku a oloupeme. Každé vejce zvlášť obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a obalíme ve strouhance. Usmažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
-
2
Podáváme jako předkrm s různými omáčkami a zeleninovými saláty. Nejoblíbenější omáčkou je tatarská omáčka.