Těstovinový salát z lososa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 g Pepř černý mletý
  • 2 g Cibule
  • 400 g Losos ve vlastní šťávě
  • 150 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 1 g Pesto
  • 25 g Sýr Parmezán
  • 1 g Sůl
  • 325 g Těstoviny konzumní
  • 2 ml Citronová šťáva
  • 0.27 ml Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 482 kcal
  • Sacharidy 64 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 845 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 59.3 mg
  • Draslík 373.8 mg
  • Vláknina 2628.5 mg
  • Vitamín A 2628.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny dle návodu na obalu uvaříme. Tři minuty před dovařením těstovin přidáme do vody sterilovaný hrášek. Jakmile těstoviny i hrášek změknou, přes síto přecedíme a vše vsypeme zpět do hrnce.

  • 2

    Na oleji dozlatova orestujeme najemno nakrájenou cibulku. Než cibulka zhnědne, lososa vyjmeme z nálevu. Případné zbytky kostí a kůže odstraníme. Čisté maso následně natrháme na menší kousky.

  • 3

    K ještě teplým těstovinám a hrášku přimícháme dozlatova upečenou cibulku, pesto, citronovou šťávu, nastrouhaný parmezán a lososa.

  • 4

    Podáváme teplé a zdobíme strouhaným parmezánem.

Komentáře k receptu