Koláč s bramborami a hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 31 g
- Sodík 1115 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 380.2 mg
- Draslík 322.2 mg
- Vláknina 4071 mg
- Vitamín A 4071 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.6 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 31.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi rozpustíme máslo a opečeme na něm nadrobno nakrájenou cibulku. Když cibulka zčervená, přidáme k ní na malé kostičky nakrájené a očištěné brambory a opékáme do změknutí. Pak přimícháme uvařené hovězí maso, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku, zamícháme a zalijeme rozšlehanými vejci.
-
2
Na máslem vymaštěný plech nalijeme směs a ve vyhřáté troubě pečeme 15 minut do zčervenání.