Koláč s bramborami a hovězím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Brambory
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 10 g Sůl
  • 10 g Pepř černý mletý
  • 300 g Hovězí maso zadní
  • 1 ks Cibule
  • 5 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 419 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 1115 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 380.2 mg
  • Draslík 322.2 mg
  • Vláknina 4071 mg
  • Vitamín A 4071 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.6 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 31.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozpustíme máslo a opečeme na něm nadrobno nakrájenou cibulku. Když cibulka zčervená, přidáme k ní na malé kostičky nakrájené a očištěné brambory a opékáme do změknutí. Pak přimícháme uvařené hovězí maso, osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku, zamícháme a zalijeme rozšlehanými vejci.

  • 2

    Na máslem vymaštěný plech nalijeme směs a ve vyhřáté troubě pečeme 15 minut do zčervenání.

Komentáře k receptu