Chňapal na zázvoru
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 14 g
- Sodík 1183 mg
- Bílkoviny 51 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 92.5 mg
- Draslík 1200.8 mg
- Vláknina 5135.5 mg
- Vitamín A 5135.5 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 56 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby nařízneme napříč, vetřeme sůl, pepř a olej. Pak je položíme na pařák na pergamenový papír, posypeme je zázvorem a nasekanou chilli papričkou a vaříme je přibližně čtrnáct minut.
-
2
Podáváme s jarními cibulkami a červenou paprikou.