Chňapal na zázvoru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 24 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Zázvor mletý
  • 500 g Chňapal červený
  • 20 ml Olej sezamový
  • 1 kávová lžička Sůl mořská
  • 1 ks Chilli paprička
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 367 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 1183 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 92.5 mg
  • Draslík 1200.8 mg
  • Vláknina 5135.5 mg
  • Vitamín A 5135.5 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 56 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby nařízneme napříč, vetřeme sůl, pepř a olej. Pak je položíme na pařák na pergamenový papír, posypeme je zázvorem a nasekanou chilli papričkou a vaříme je přibližně čtrnáct minut.

  • 2

    Podáváme s jarními cibulkami a červenou paprikou.

Komentáře k receptu