Livornský losos
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 89 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 4 g
- Sodík 30 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 17.9 mg
- Draslík 369.4 mg
- Vláknina 2253.3 mg
- Vitamín A 2253.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uzeného lososa zbavíme kůže, maso nakrájíme na kostičky. Brambory očistíme, nakrájíme také na kostičky a vaříme v osolené vodě asi 10 minut doměkka. Slijeme vodu a brambory necháme vychladnout.
-
2
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a opět nakrájíme na kostičky.
-
3
V míse smícháme kostičky lososa, brambor a jablek. Zakapeme olejem a octem, posypeme posekanou petrželkou, kerblíkem, estragonem a fenyklem.
-
4
Salát podáváme vychlazený.