Tresčí brodet s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 6 g
- Sodík 640 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 1361.5 mg
- Vláknina 7120 mg
- Vitamín A 7120 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tresku vykucháme, očistíme, omyjeme a naporcujeme na větší kusy.
-
2
Brambory oloupeme, omyjeme a pokrájíme na plátky.
-
3
Očištěnou cibuli nakrájíme na kolečka a v hlubší pánvi ji zpěníme na rozpáleném oleji. Na cibuli položíme porce ryby a spolu s cibulí je osmažíme ze všech stan dozlatova.
-
4
Na osmaženou tresku položíme kolečka brambor, přidáme sůl, 1 lžíci rajčatového protlaku, 1 lžíci medu a zalijeme vodou. Přikryjeme pokličkou a dusíme 20-30 minut do změknutí brambor a ryby.
-
5
Hotovou tresku dosolíme podle chuti.